سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دیجی مگ

نظر


ترکیه کشوری زیبا با مزیت دانشگاه های معتبر بین المللی در تمامی رشته ها و مقاطع می تواند انتخاب مناسبی برای ادامه تحصیل باشد. تحصیل در خارج از کشور مستلزم داشتن شرایط و مدارکی است که متقاضیان باید آن را تهیه و ارائه کنند که عدم توجه به این شرایط منجر به امتناع از پذیرش و ادامه تحصیل می شود. بنابراین برای افزایش آگاهی شما، تیم کارشناسان آموزشی گروه Oistiara این مسیر مبهم را تسهیل می کند و در این مقاله به تشریح و توضیح شرایط تحصیل در ترکیه می پردازیم.

برای ادامه تحصیل در دانشگاه های بین المللی در ترکیه، متقاضیان ابتدا باید رشته مورد نظر خود را در مقطع تحصیلی صحیح انتخاب کنند و سپس بهترین دانشگاه را از نظر رتبه و شهرت بین المللی در رشته انتخابی خود انتخاب کنند. لازم به ذکر است که محدودیت سنی برای تحصیل در مقاطع مختلف در ترکیه (تا تاریخ نگارش این مقاله 29 می 2023) وجود ندارد و علاقه مندان می توانند با ارائه مدارک تحصیلی در هر رشته ای که تمایل دارند ادامه تحصیل دهند. درخواست لازم مدارک در هر گروه سنی

دانشجویان خارجی می توانند وارد دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه شوند اما برای ورود به دانشگاه های دولتی دانشجویان باید در آزمون ورودی دانشگاه که همان آزمون YÖS است شرکت کنند. در مورد دانشگاه های خصوصی، اینکه آیا نیاز به شرکت در آزمون ایالات متحده دارید یا سایر آزمون های ورودی مانند SAT به عوامل بسیاری مانند منطقه انتخابی، سطح تحصیلات و دانشگاهی که انتخاب می کنید بستگی دارد. لذا توصیه می شود برای اطلاع دقیق از مراحل پذیرش و ثبت نام دانشگاه های مختلف با کارشناسان دانشگاهی گروه آویستیارا تماس حاصل فرمایید.

آزمون YÖS آزمون ورودی دانشگاه دولتی ترکیه برای دانشجویان مقطع کارشناسی است. این آزمون که به دو صورت متمرکز و استثنایی برگزار می شود، سعی در سنجش توانایی های تحلیلی و حل مسئله دارد. بخش هایی که آزمون YS را تشکیل می دهند شامل ریاضیات، اندازه گیری و هندسه است. در آزمون های سراسری که به YS مرکزی نیز معروف است، پس از اعلام نتایج، دانشجویان می توانند با استفاده از این نتیجه وارد اکثر دانشگاه های کشور شوند، اما باید گفت که برخی از دانشگاه ها آزمون YS خود را تنها آزمون معتبر می دانند. امتحانات انحصاری YS نامیده می شود و فقط برای یک دانشگاه است. جوس سالی یک بار، معمولا در اواخر ماه مه یا اوایل ژوئن برگزار می شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه

برای پذیرش در دانشگاه های ترکیه به مدارک زیر نیاز دارید: برای اخذ پذیرش تحصیلی ترکیه با موسسه مهاجرتی شاهان تماس بگیرید.


سطح تحصیلات

نسخه رسمی

رمزگشایی شد

گذرنامه

تصویر

رزومه

توصیه نامه

مدرک زبان

لازم به ذکر است که زبان تحصیل در دانشگاه های بین المللی ترکیه ترکی و انگلیسی می باشد که دانشجویان می توانند آن را انتخاب کنند لذا در صورتی که دانشجویان در زمان ثبت نام مدرک زبان انتخابی را نداشته باشند باید شرکت نمایند. آزمون زبان ورودی دانشگاه. در صورت قبولی در کنکور زبان، دانش آموزان بلافاصله وارد ترم تحصیلی در رشته خود می شوند، به همین ترتیب، در صورت عدم قبولی در آزمون زبان، برای خواندن باید 1 یا 2 ترم زبان شرکت کنند (بسته به نمره کسب شده در امتحان) و پس از اتمام دوره زبان (حضور در دوره) وارد ترم تحصیلی شوید.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت دانشجویی ترکیه

دستیابی به مسکن یکی دیگر از نقاط عطف مهم برای دانشجویان بین المللی است. تغییرات سریع در قوانین مهاجرت در کنار اهمیت اخذ مجوز اقامت یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان بین المللی است. بنابراین گروه آویستیارا به شما عزیزان توصیه می کند از مشاوران متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

برای اخذ اقامت دانشجویی مدارک زیر مورد نیاز است:

گذرنامه

وجود پاسپورت معتبر و مهر ورود به ترکیه

یک تصویر

ایمیل و شماره تماس

کارت دانشجویی

تأیید آدرس

بیمه نامه سلامت

رضایت نامه

لازم به یادآوری است که طبق مقررات اقامت ترکیه علاوه بر خود دانشجو، همسر و تمامی فرزندان زیر 18 سال وی نیز می توانند از فرصت دریافت اقامت موقت ترکیه بهره مند شوند.

پس از شروع ترم تحصیلی و دریافت کارت اقامت، دانشجویان باید گواهینامه دریافت کرده و وارد دانشگاه شوند. دانکلیک فرآیند تایید مدارک تحصیلی قبلی دانش آموزان است. کلیه مدارک ترجمه شده و ریز نمرات ارسال شده توسط دانشجویان جهت ثبت نام به دانشگاه از این طریق تایید شده و در پایان برای آنها گواهی صادر می شود.